Nyhedsbrev april 2015

Kære vinavlere

Så er der igen lidt nyt at fortælle. Vi har netop afholdt Forårsmøde 2015. Der var mødt 15 avlere frem, og de fik en grundig gennemgang af de forskellige elementer i markarbejde/vindyrkning. Under opslag Arrangementer, Møder og kurser kan i finde et referat fra mødet, og under opslag Billeder kan I se lidt billeder fra arrangementet.

Så har Søren udsendt Aprilnummeret af Årets gang. Læs det og få gode ideer til, hvad man som vinavler måske skal have gjort netop nu.

Endelig er der udsendt indbydelse til FDV´s Vinskue 2015. Det foregår som beskrevet i Vinpressen lørdag d. 13. juni på Odder Park Hotel. I kan læse alt om regler, tilmelding m.m. på FDV´s hjemmeside. Se under Foreninginformation – Dansk Vinskue – Vinskue 2015.

Med venlig hilsen

Jens Wichmann