Kursus i fremstilling af mousserende vin.

Server din egen mousserende vin ved festlige lejligheder.

Det er ikke vanskeligt at fremstille mousserende vin med et godt resultat og kræver kun lidt ekstra udstyr udover det der anvendes ved fremstilling af stille vin.

Når man har fremstillet basisvinen, samtidig med den øvrige vin, kan man vente med færdiggørelsen af den mousserende vin til travlheden er overstået med den øvrige vin.

Kurset afholdes søndag d. 22. feb. 2015 fra kl. 10.00 til kl. 15.00.

Adr.:  Mølholm Skole – Tankegangen 1, 7100 Vejle.

Kurset omhandler både teoretisk og praktisk gennemgang af hele fremstillingsprocessen.

Undervisningsmateriale udleveres ved start af kursus.

Kursusgebyr kr. 225,-.

Deltagerantal min. 6 personer.

Tilmelding kan ske til Søren Kongsted

E-mail adr.: skongsted@live.dk

Mobil tlf. 29293425

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

.