Nyhedsbrev juli 2015

Kære vinavlere

Så er sommeren over os, og vi har fået sol og varme, som vi i den grad har længtes efter, jeg tænker naturligvis på vores vinplanter. Jeg har i går 1/7 set de første blomster i min vin her i Agerskov.

FDV’s vinskue 2015 er vel overstået. I kan på FDV’s hjemmeside se resultaterne, og det er som altid spændende læsning. Jeg sidder naturligvis og ser efter avlere fra Syd- og Sønderjylland. Skærsøgård klarede sig rigtig flot, og Sven fik flere udmærkelser. Jeg lagde også mærke til et par hobbyavlere, hvis navne jeg kunne genkende. Der kan naturligvis være navnesammenfald andre steder i landet, men ellers glæder jeg mig til at høre deres oplevelser og erfaringer.

Søren har under opslag Årets gang en spændende artikel om juli måned. Læs den og få inspiration til arbejdet i vinmarken netop nu.

Under opslag Arrangementer, Sommerudflugter og under Billeder kan i finde et lille referat fra vores sommerudflugt.

Jeg vil lige minde om, at der i august-september holder Begynderkursus i Vinfremstilling. Læs nærmere på FDV’s hjemmeside eller i Vinpressen.

Jeg vil ønske alle en god sommer

Jens Wichmann