Nyhedsbrev april 2016

Kære vinavlere

Så er vi godt inde i april. I har alle fået beskåret, og I går nu og venter spændt på vinplanternes reaktion, knopperne skal folde sig ud. Samtidig går vi jo og ønsker ingen nattefrost. I vineriet er vi måske ved at planlægge flaskning af noget vin i løbet af den kommende måned?

Der er nu en indbydelse klar til vores besøg den 30. maj på De danske Gærfabrikker i Grenaa. I finder indbydelsen under Arrangementer opslag Møder og Kurser. Husk tilmelding og vær opmærksom på at vi kun har 25 pladser, som tildeles efter “først-til-mølle” princippet.

Under Arrangementer opslag Møder og Kurser finder I et lille referat fra Forårsmødet d. 10 april. Under Billeder finder I lidt fotos fra  arrangementet.

Under Årets gang opslag April finder I Søren Kongsteds tanker og råd om arbejdet med vin netop nu. Læs det og bliv klogere.

de bedste vinhilsener

Jens Wichmann