Nyhedsbrev 25. juni 2016

Kære vinavlere

Så er der igen lidt nyt på vores hjemmeside.

Vi har været på tur til De danske Gærfabrikker. Under opslag Arrangementer – Møder og kurser finder i et lille referat fra arrangementet. Under Billeder kan I se lidt fotos fra turen.

Så har vi haft årets sommerudflugt. Der var 32 deltagere i udflugten, hvor vi besøgte to hobbyvingårde på Als. Under opslag Arrangementer – Sommerudflugter finder I en lille beretning fra dagen. Under Billeder finder I lidt fotos fra dagen.

Jeg vil også henlede jeres opmærksomhed på opslag Årets gang – juni, hvor Søren fortæller om arbejdet netop i juni. Her finder I også gode råd og ideer til anden læsning.

Vi er jo nu i slutningen af juni, og vilkårene for os vinavlere kan vi ikke klage over. Meget kan naturligvis drille os senere på sæsonen, men en god start for vore planter er trods alt rigtig vigtig. Så god sommer til jer alle og god fornøjelse med vinmarkerne.

Jens Wichmann