Nyhedsbrev januar 2017

Kære vinavlere

Hermed lidt nyt fra din Lokalgruppe.

Vi har i en periode af 6-8 uger haft forskellige problemer omkring vores hjemmeside. Alt er ikke helt på plads, men vi håber, at vi igen kan bringe nyt på hjemmesiden. Vores hjemmeside kyndige Brian har arbejdet med sagen. Sidder der ude i medlemsskaren en person, som kan lidt med hjemmesider og gerne i WordPress, så vil vi gerne have en sådan person lidt involveret i arbejdet med hjemmesiden. Send mig en mail på familienwichmann@gmail.com eller ring 29824748.

Ellers vil jeg minde om datoerne til kalenderen i 2017, forårsmøde 26/3, sommerudflugt 18/6 og vinskue 5/11. Indbydelser med tilmelding til de enkelte arrangementer kommer ca. en måned før.

FDV afholdt 21. januar årsmøde for alle Lokalgrupper. Herfra deltog Søren Kongsted (som jo også sidder i FDV´s bestyrelse) og undertegnede. På mødet drøftedes følgende emner:

  • Arbejdet med en regionsstruktur i FDV og et forsøg dermed på Fyn;
  • Ny hjemmeside for FDV, som har været undervejs længe, men nu snart skulle være på vej. Hold øje med denne;
  • Bedømmelseskriterier i fremtidige vinskuer. Hvis man finder den rigtige form skal de gælde fra vinskuet 2018. Ønsket er, at kunne bedømme smagen i dansk vin endnu bedre, vinenes karakteristika. Vær i øvrigt opmærksom på, at vinskuet i 2017 og fremover foregår i august.
  • Forhandlinger på bestyrelsesniveau om eventuel sammenlægning af FDV, Danske Vingårde og Danske Frugtvinavlere.

Jeg vil ønske alle et fortsat godt arbejde i mark, vineri og vinkælder i vintermørket. Inden vi ser os om er det jo tid til at begynde beskæring.

Bedste vinhilsener

Jens Wichmann