Nyhedsbrev april 2017

Kære vinavlere

Så er vi efter påske. Vi er vist færdige med vinterbeskæring. Mange går nok og ser lidt efter deres vin, samtidig med at de følger med i vejrudsigterne. Vi har jo indtil nu haft et koldt forår, selvom vi også har haft rigtig gode dage. Men lidt mere vedvarende, stigende temperaturer er på vores ønskeseddel.

I vineriet er de hvide vine og rosévinene måske kommet på flaske. Vi ser jo alle frem til en spændende vinårgang 2016, jeg tænker vist også frem mod vinskuet i november.

FDV har nu endelig sat den nye hjemmeside igang. I må endelig gå ind og se på den. Det ser godt ud. Vær opmærksom på, at I har et særligt medlems-login ligesom på den gamle side. Hvis I skal booke skal I logge ind af to gange.

På lørdag har vi så generalforsamling i FDV. En af de store sager på dagsordenen er beslutning om sammenslutning af de tre danske vinavlerforeninger, frugtvinavlerne, erhvervsvinavlerne  Danske Vingårde og FDV. I kan i Vinpressen og på FDV´s hjemmeside læse mere om dette emne.

Godt forår i vinmark og kælder

Jens Wichmann