Nyhedsbrev september 2017

Kære vinavlere

Så er vi kommet ind i efteråret, og vejret er desværre for vinavlere noget drilagtigt. Efter en sommer til den kølige side og med lidt rigelig nedbør, er september startet lidt i samme stil. Og vi trænger sådan til lidt sol og varme, så de druer vi har,  kan modne ordentligt.

I skal endelig læse Sørens indlæg på Årets gang, September.

Jeg vil minde om, at det er på lørdag d. 16. september, at der holdes Dansk Vindag med åbent hus på mange vingårde. I kan finde alle besøgsmuligheder og deltaljer på FDV’s hjemmeside, men jeg vil da nævne 3 i vores område, Skærsøgaard Vin, Dons v. Kolding, Frøkær Vingaard v. Vamdrup, samt Modavi – Vingården Lindely Sdr. Vilstrup v. Kolding. Åbningstiden er typisk om eftermiddagen. Der kan være andre der holder åbent hus, som jeg ikke har kendskab til, så se evt. i den lokale presse.

Næste aktivitet i Lokalgruppe Syd og Sønderjylland er det lokale vinskue søndag d. 5. november. Indbydelsen udsendes i begyndelsen af oktober.

De bedste vin- og høsthilsener

Jens Wichmann