Nytårshilsen og lidt nyt

Kære vinavlere

Så kom vi ind i 2015, og godt nytår til alle. Lad os se frem til et spændende vinår og gerne med forår og sommer som i 2014.

Hjemmesiden har op til nytår fået en kærlig hånd. – Under fanen Møder og arrangementer vil i finde indbydelse til kommende aktiviteter, men I kan også gå tilbage og læse om tidligere aktiviteter.  – Under fanen Billeder har vi samlet fotos fra aktiviteter gennem årene, et helt lille “familiealbum”. Under fanen Om Vinavlsyd kan I finde en række praktiske oplysninger og kontakt oplysninger til udvalget.

Under fanen Årets gang vil Søren Kongsted fremover fortælle om, hvad der rør sig måned for måned. Januar er allerede på plads.

Senere på året vil Jens-Ole Wortmann tage fat på Portrætter af vinavlere.

Poul Rasmussen fra Løjt har gjort sig tanker om fælles vinfremstilling. Han vil derfor her efterlyse vinavlere, der kunne være interesserede i et sådant samarbejde. Idéen er, at flere avlere samler deres druer og gennemfører vinifikationen i fællesskab. Man kan kontakte Poul på e-mail poul-lojt@gmail.com

Husk tilmelding til kursus i Mousserende vin (se nedenfor)

Mange vinhilsener Jens Wichmann